>

Soort woning

Bestemming

Prijs

 

Recente woningen

Onder bod
Baaiduinen 37
8884 HH Baaiduinen
€ 389.000,- K.K.
Burgemeester Swaanstraat 24
8881 AH West-Terschelling

'Wonen op Terschelling is uniek'

'Menig vakantieganger kijkt graag naar het huizenaanbod op Terschelling. Ziet zich misschien al wonen op het prachtige Waddeneiland. Petro van Oort van Jan Doeksen Makelaars krijgt in het toeristenseizoen  diverse telefoontjes van belangstellenden van de wal.  ‘Begrijpelijk, want wonen en recreëren is op dit mooie eiland heel bijzonder’.

De makelaar noemt het wonen op Terschelling uniek. Zelf kwam hij circa tien jaar geleden op het eiland terecht. ‘Mijn vrouw is hier geboren. Voordat ik haar leerde kennen, was ik nog nooit op Terschelling geweest. Het lagere tempo van leven hier bevalt ons prima’.

Lees verder

Onze diensten

Verhuisservice

Heeft u het ideale plekje gevonden hier op het eiland dan kan Jan Doeksen Makelaars de verhuizing vo...
lees verder

Huis aankopen

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om vrijblijvend ingeschreven te staan voor ons eigen woningaanbod...
lees verder

Huis verkopen

Een woning verkopen hoe werkt dat? Bij het verkopen is het belangrijk dat uw woning zo gunstig mogel...
lees verder

Wie zijn wij?

Jan Doeksen Makelaars is al meer dan 30 jaar actief in de makelaardij op Terschelling. Sinds 2014 is Jan Doeksen Makelaars in handen van Petro van Oort en vanaf juli 2021 wordt Petro geassisteerd door Sanne de Jong (ethisch makelaar / taxateur in opleiding)*. In respectvolle herinnering aan dhr. Doeksen wordt het kantoor onder de vertrouwde naam Jan Doeksen Makelaars op moderne wijze voortgezet. Petro van Oort is een gediplomeerd register makelaar / taxateur en daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de VBO Makelaar brancheorganisatie. 

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of waardebepaling om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. 

Naast bemiddeling bij aan- en verkoop bestaat ons dienstenpakket uit het verrichten van taxaties. Als erkend taxateur met een bouwkundige- en installatie achtergrond kunnen wij u op de juiste manier informatie verschaffen over de potentie en de huidige marktwaarde van een pand. Tevens bieden wij bouwadvies- en bouwbegeleiding. Als onafhankelijke partij behartigen we uw belangen gedurende het gehele proces. Ook kunt u gebruik maken van onze verhuisservice. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

*Omdat Sanne binnen de makelaardij op Terschelling een nieuw gezicht is, stelt zij zich hieronder aan u voor: 

Veel mensen op Terschelling zullen mij kennen als de economie docent van ’t Schylger Jouw. Op deze school heb ik namelijk de afgelopen 9 jaren met heel veel plezier lesgegeven. Het mooiste vond ik het deel mogen uitmaken van een belangrijke fase in iemands leven. Als makelaar kun je een positieve rol vervullen in de fase rondom de aan- of verkoop van een huis, wat voor velen toch ook écht een belangrijk moment is.

Enkele kernwoorden die bij mij passen: gedreven, betrouwbaar, analytisch, meedenkend en creatief. Kansen benutten en denken in mogelijkheden is wat mij kenmerkt en wat geleid heeft tot enkele mooie projecten. Op het gebied van onroerend goed is de aankoop en verbouwing van onze huidige woning; een voormalig kerkje aan de Midslander Hoofdweg hier een mooi voorbeeld van. 

Hoewel ik de opleiding tot Register Makelaar en Taxateur nog niet volledig heb afgerond, kan ik wel zeggen dat ik erg enthousiast ben over het vak! Na het afronden van reeds drie universitaire studies, waaronder de opleiding Beleid, Communicatie en Organisatie en natuurlijk mijn economie opleiding heb ik een behoorlijke basis waarop ik me nu verder kan specialiseren. Om een voorbeeld te geven; de juridische aspecten die erbij komen zijn erg boeiend en ik ben ervan overtuigd dat ik richting toekomstige opdrachtgevers en geïnteresseerden deze kennis op een duidelijke manier kan vertalen naar informatie die relevant is voor hen.

In de praktijk verwacht ik al doende veel te leren. Petro is met zijn bouwkundige en technische achtergrond een zeer kundige makelaar en taxateur en ook het stuk bouwbegeleiding dat hij biedt is iets wat niet elke makelaar kan en wat juist zo’n meerwaarde heeft! Op mijn beurt verwacht ik van aanvullende waarde te zijn op het gebied van heldere en eigentijdse communicatie. Het duidelijk in kaart brengen van plannen, tijdspaden en datgene wat beide partijen van elkaar mogen verwachten is cruciaal binnen de dienstverlening die wij willen bieden.  Daarnaast zal de komende tijd de sociale media meer ingezet worden, dus ik verwacht dat mijn inbreng zeker opgemerkt zal worden. 

De langere termijn visie heeft ook mijn aandacht. Het is goed wanneer we in de toekomst het makelaarschap kunnen aanvullen met financieel advies. Dit zou ook in samenwerking kunnen zijn met andere partijen op het eiland. Belangrijk is dat, mede sinds het vertrek van de Rabobank uit Midsland, er op persoonlijke wijze direct met mensen meegedacht kan worden over de financiele mogelijkhden rondom de aan- en verkoop van hun huis. Ook ben ik het gesprek aangegaan met een interieur- en vastgoedstylist. Mijn overtuiging is dat een samenwerking op dit gebied enorm kan bijdragen aan het inzichtelijk maken van de potentie van een woning. Dit levert veel op voor zowel de verkopende- als aankopende partij.

Helaas kleeft er op moment in heel Nederland een negatief imago aan de makelaardij. De huizenmarkt staat onder spanning en er is soms daadwerkelijk sprake van misstanden. Daarom heb ik zeer bewust gekozen voor de opleidingsvariant tot ethisch makelaar. Dit is een uitbreiding op het bestaande programma waarbij de nadruk nog meer ligt op het correct en integer handelen. Deze kernwaarden passen sowieso bij mij en ik ben blij dat ik dit kan aantonen door het kiezen van déze opleidingsvariant. Daarnaast is het fijn dat alle potentiële cliënten d.m.v. deze classificatie direct weten welke werkwijze zij mogen en kunnen verwachten!

Ik heb erg veel zin in deze nieuwe fase van mijn carrière en nodig alle geïnteresseerden van harte uit om contact op te nemen (info@jandoeksenmakelaars of 06-21808838) voor het inwinnen van informatie of een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by