>

Midsland aan Zee 417

8891HV - Midsland

 

Over Midsland aan Zee 417

Welkom bij deze prachtige recreatiewoning, gelegen op een unieke locatie in de duinen op Terschelling. 
Gebouwd in 1994, biedt deze woning niet alleen comfortabel wonen, maar ook een ongeëvenaard uitzicht op de ongerepte natuur van het eiland.

Met een royaal gebruiksoppervlak van 105 m2 en een souterrain met inpandige garage en ruime berging is deze woning geschikt voor een heerlijk vakantieverblijf met gezelschappen tot ca. 6 personen. 

Het ruime kavel van 1180 m2 biedt voldoende buitenruimte om de woning heen en op slechts enkele minuten lopen bevindt zich het uitgestrekte Noordzeestrand. Dankzij de centrale ligging op het eiland zijn de voorzieningen van het gezellige dorp Midsland binnen handbereik.

Indeling

Bij binnenkomst in de ruime woonkamer valt direct het prachtige hoge venster aan de westzijde op. Dit biedt een panoramisch zicht op de duinen en zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval. Dankzij de vide boven de zithoek ontstaat er een mooi ruimtelijk geheel. 

In dezelfde ruimte bevindt zich de open keuken, compleet uitgerust met alle benodigde apparatuur. Vanuit de keuken heb je middels openslaande deuren toegang tot het terras. Dit is een ideale plek om te genieten van het buitenleven terwijl je beschermd wordt tegen de elementen.

Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer. Daarnaast is er een badkamer met dubbele wastafel, douche en aansluiting wasmachine/droger aanwezig op deze verdieping. Tevens is er een separaat toilet. 

Vanuit de trap in de woonkamer bereikt men de 1e verdieping. Dankzij de vide en de glazen wand staat de 1e slaapkamer mooi in verbinding met de leefruimte beneden en is ook hier het mooie uitzicht en lichtinval. 

De tweede slaapkamer is een zeer ruime kamer met voldoende ruimte voor meerdere bedden. Op de 1e verdieping bevindt zich ook een toiletruimte. 

In het souterrain bevinden zich een ruime inpandige garage met daarachter nog een grote inpandige berging. 
Ideaal voor het stallen van auto's en fietsen met daarnaast voldoende opbergruimte voor de strandspullen, tuinmeubilair enz. 

Tuin

Het duinlandschap is uw achtertuin!

Dankzij de mooie ligging op het kavel is de woning voorzien van een tuin rondom. 

Het terras aangrenzend aan de woning is voorzien van een glazen afscherming en eventuele zonwering, waardoor u heerlijk beschut kan genieten van het uitzicht. Dankzij de mooie ligging op het Zuiden is het hier vroeg in het seizoen al zeer aangenaam. 

Nabij de woning bevindt zich op 50 meter lopen het duinpaadje richting het Noordzeestrand. 

Bijzonderheden

- Voor dit kavel geldt dat er sprake is van een voortdurend recht van erfpacht (erfverpachter is Staatsbosbeheer). De canon bedraagt €1,61,- per jaar. De eerstkomende herziening/indexering zal in 2051 plaatsvinden. 

- Deze woning heeft een recreatiebestemming. Permanente bewoning is daarom niet toegestaan. 

- De recreatiewoning wordt gemeubileerd met de complete inventaris opgeleverd uitgezonderd enkele persoonlijke stukken. 

- Reeds gemaakte recreatieve verhuurafspraken dienen te worden gerespecteerd tegen de gemaakte condities. Huurgelden/aanbetalingen zullen door de notaris verrekend worden per transportdatum van de woning.

- Bezichtigingen uitsluitend op afspraak in de periode van 18 t/m 24 mei 2024 

- Aanvaarding in overleg. 

- De vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. 

- Jan Doeksen Makelaars is erkend lid van het keurmerk Eerlijk Bieden. Biedingen kunnen via een digitaal biedingsformulier (verkrijgbaar via Jan Doeksen Makelaars) worden uitgebracht.  

 

Details

 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Recreatie bewoning
 • Inhoud: 404 m³
 • Perceel grootte: 1180 m²
 • Perceel soort: Erfpacht
 • Woon oppervlakte: 105 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 32 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 3
 • Bouwjaar: 1994
 • Energielabel: C
Bieden vanaf € 1.250.000,- K.K.

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by