>

Westerburen 17

8891GN - Midsland

 

Over Westerburen 17

Te Koop: karakteristieke ruime vrijstaande woning, centraal gelegen in het dorp Midsland. Deze woning is in 2015 volledig gerenoveerd volgens de huidige normen.
De woning heeft aan de achterzijde (op het zuiden) een geheel omsloten binnenplaats/terras met vrijstaande berging. Deze binnenplaats is tevens buitenom bereikbaar dmv. een afsluitbare steeg aan de linkerzijde van de woning.

De huisvestingsverordening 2019 Gemeente Terschelling is van toepassing. Kopers dienen te voldoen aan de criteria vermeld in deze huisvestingsverordening. Wij kunnen u hierover verder informeren.


Indeling
Entree/hal: met toegang tot de woonkamer, toilet en de meterkast.
Het toilet is voorzien van een vrij hangend inbouwtoilet en een fontein.
De woonkamer, ca. 36 m2, is voorzien van terrasdeuren naar de binnenplaats (op het zuiden) en heeft daarnaast een authentieke schouw die geschikt is gemaakt voor een gashaard. Tevens is in de woonkamer de trap naar de verdieping gesitueerd.
De keuken, ca. 7 m2,, heeft een open verbinding naar de woonkamer en een toegang naar de bijkeuken/berging. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een hardstenen blad, een nostalgische spoelbak en een koel/vrieskast en een vrijstaand robuust fornuis (8 gaspitten en elektrische ovens) met bijpassende afzuigkap. Bijkeuken/berging heeft een buitendeur naar de de steeg. Deze ruimte is tevens voorzien van een keukenblok en voorzieningen t.b.v. de wasmachine/droger en de opstelling van de CV combi-ketel met de vloerverwarming verdeler.

Eerste verdieping
De verdieping heeft een ruime overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
De hoofd slaapkamer aan de achterzijde van de woning, ca. 3.30 x 4.85 mtr. ,is voorzien van vaste kasten onder de schuine kant en een buitendeur naar het platte dak van de bijkeuken.
Slaapkamer 2 ca. 3.13 x 2.60 mtr. gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3 ca. 2.10 x 3.85 mtr. gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een vrij hangend inbouwtoilet, een toiletmeubel en een inloopdouche.

Tuin
De woning is voorzien van een omsloten binnenplaats met vrijstaande berging op het zuiden welke te bereiken is dmv. een steeg ( gevestigd erfdienstbaarheid recht van overpad) die uitkomt aan de voorzijde van het perceel. De steeg en binnenplaats zijn geheel bestraat, door evt. de bestrating (gedeelte) van de binnenplaats weg te nemen is er een tuin te realiseren.

Bijzonderheden
Deze woning is in 2015 geheel gerenoveerd naar de normen van deze tijd. Dak, vloeren en wanden zijn geïsoleerd, nagenoeg alle buiten kozijnen zijn vervangen voor nieuwe hardhouten kozijnen met isolatieglas. Alle installaties zijn nieuw en voldoen aan de huidige normen inclusief rookmelders, aansluitingen voor de wasmachine,droger,vaatwasser en een afzuiginstallatie.
De gehele begane grond is verwarmd dmv. vloerverwarming en de verdieping is verwarmd dmv. radiatoren inclusief een Nefit CV combiketel.
De riolering is geheel vervangen en aan de achterzijde aangesloten op het gemeente riool.

 

Details

 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Permanente bewoning
 • Inhoud: 400 m³
 • Perceel grootte: 130 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 109 m²
 • Oppvl. gebouwgebonden buitenruimte: 11 m²
 • Extern bijgebouw: 11 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 3
 • Bouwjaar: 1910
 • Energielabel: B
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by