>

Molenstraat 7

8881 BR - West-Terschelling

 

Over Molenstraat 7

Uniek horeca-object  te koop op het mooie en geliefde Waddeneiland Terschelling!

In het karakteristieke pand (volledig herbouwd in 2008) bevinden zich een luxe Wellness boetiekhotel met 3 ruime hotelkamers & sfeervol restaurant ( ca 40-50 zitplaatsen en terras) met een ruime volledig ingerichte keuken. 

Het pand met de mooie klokgevel bevindt zich op een A-locatie in het toeristische dorp West-Terschelling. De locatie is goed bereikbaar met OV, auto, boot en fiets. Gasten genieten van het gezellige dorp of wandelen zo naar de levendige haven en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee. 

Het Wellness Hotel kenmerkt zich door het kleinschalige en luxe karakter van de drie kamers met privé wellness voorzieningen en heeft de afgelopen jaren een uitstekende bezetting behaald. De combinatie met het bijbehorende restaurant biedt volop mogelijkheden om dit mooie horecaconcept voort te zetten en uit te breiden. 

Voor een overzichtsweergave van de indeling van dit horecapand zie de bijgevoegde plattegrond. 

Restaurant: 
Aan de voorzijde van het pand biedt de entree toegang tot het restaurantgedeelte (89 m2). Het restaurant is sfeervol ingericht, ruim opgezet en biedt ruimte aan ca. 40-50 gasten. Middels openslaande deuren is er vanuit het restaurant toegang tot het terras aan de voorzijde van het pand. Een mooie toevoeging in de zomermaanden met zicht op de haven, de Waddenzee en de Brandaris. 
Aan de linkerzijde van het restaurant bevindt zich een volledig ingericht barmeubel en een gescheiden dames- en herentoiletgroep.  Aan de achterzijde van het object bevindt zich een complete horeca keukenruimte (43m2), alsmede enkele dienstruimten. 

De dienstruimte en de keuken aan de achterzijde van het pand zijn ook bereikbaar via een toegangsweg vanaf de Havenstraat. 

Wellness Hotel: 
Vanuit de entree aan de voorzijde bereikt men via een vaste trap de overloop welke toegang biedt tot de 3 hotelkamers. Elke hotelkamer is ruim opgezet en  beschikt over Hästens bedden, minibar, airco (warm & koud) en een eigen badkamer met toilet. 

Specifieke kenmerken per kamer: 
Hotelkamer 1
28 m2 
Privé-sauna
Inloopdouche

Hotelkamer 2
24 m2
Multifunctionele douchecabine (stomen/ waterjets/ lichttherapie)
Terras

Hotelkamer 3 (bruidssuite) 
35 m2
Regendouche plafond
Whirlpool
Terras 

Boven de hotelkamers bevindt zich een ruime opbergzolder welke middels een luik in hotelkamer 2 te bereiken is. 

Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg
- Op het gehele pand rust een horecabestemming
- Bij de verkoop van dit object is de verkoop van algemeenheid van goederen inbegrepen. Dit betekent dat ook de goodwill, inventaris en bedrijfsnaam ter overname worden aangeboden.
- Voor meer informatie over de vraagprijs, bedrijfsovername en exploitatiegegevens kunt u een brochure aanvragen bij de verkopend makelaar

 

 

 

 

 

 

Details

  • Soort woning: Hotel Restaurant
  • Type woning: Halfvrijstaand
  • Soort woning: Horeca
  • Perceel grootte: 212 m²
  • Perceel soort: Eigen grond
  • Woon oppervlakte: 284 m²
  • Aantal slaapkamer(s): 3
  • Bouwjaar: 2008
  • Energielabel: A
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by