>

Duinweg Formerum 9-8

8894 KT - FORMERUM

 

Over Duinweg Formerum 9-8

RECENT IN VRAAGPRIJS VERLAAGD.

Te Koop: Recreatiebungalow "Pijlstaart" gelegen op het mooiste plekje van vakantiepark "de Eendenvijver" te Formerum-Noord.

De Eendenvijver is een kleinschalig park met 14 bungalows. Het park is gunstig gelegen, in een rustige omgeving in de nabijheid van het bos en de duinenrand van het dorp Formerum, op circa vijf minuten fietsen van het Noordzeestrand.

De bungalow is gelegen op erfpachtgrond (geen Staatsbosbeheer). De kavels op het park zijn gescheiden door middel van coniferenhagen, waardoor u een grote mate van privacy heeft.
Huisdieren zijn toegestaan en het park kent geen verhuurverplichting. Daarnaast beschikken alle bungalows over een eigen parkeerplaats op het centrale parkeerterrein.Indeling
Entree/hal: deze ruimte geeft toegang tot de living, de badkamer en het toilet. In deze ruimte is tevens een werkkast aanwezig waarin ook de CV combiketel is gesitueerd.

Living met openhaard en schuifpui, open keuken voorzien van een inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelunit.
De living geeft toegang tot de 2 slaapkamers ( totaal 4 slaapplaatsen).

Ruime badkamer voorzien van een douche, ligbad en wastafel en een separaat toilet. 

Tuin
De bungalow heeft een ruime tuin voorzien van een coniferen haag, gazon en prive terras met een buiten openhaard. Tevens beschikt de bungalow over een vrijstaande houten berging. Het tuinonderhoud wordt collectief geregeld door de V.V.E.

Bijzonderheden
De bungalow is gesitueerd op ca. 400m2 erfpachtgrond (recht van erfpacht en opstal). De jaarlijkse canon voor dit recht van erfpacht is opgenomen in het jaarlijkse lidmaatschapsbedrag van de V.V.E.
De looptijd van het erfpachtcontract is 30 jaar en loopt tot 2034. De canon wordt eens per drie jaar geindexeerd (1-1-2019 eerstvolgende herziening) en de grondwaarde wordt per tien jaar herzien.
Een indicatie van de kosten voor het lidmaatschap van de V.V.E. is in 2018 ca. € 4.015,- per jaar.
Hierin zijn opgenomen:
- Erfpacht canon
- Opstalverzekering
- Tuinonderhoud
- Waterschapslasten
- Kabel TV
- Wifi
Naast de aankoop van de bungalow en de jaarlijkse lidmaatschapskosten van de V.V.E. zal de koper een aandeel moeten inkopen in de V.V.E. e.e.a. afhankelijk van het eigen vermogen van de V.V.E., op moment van overdracht.
De overdracht van de bungalow zal plaatsvinden via Notaris Cupido op West-Terschelling.

De bungalow is door middel van tussenmeters op het energienet aangesloten. De energiekosten ca. € 800,-jaar e.e.a. (afhankelijk van het gebruik)
worden jaarlijks verrekend, deze energiekosten zijn niet opgenomen in het lidmaatschap van de V.V.E.

De Eendenvijver kent geen verhuurverplichting. De reeds verhuurde perioden dienen door de koper gerespecteerd te worden. De ontvangen huurgelden/aanbetalingen minus kosten worden verrekend door de notaris.

De bungalow heeft een energielabel A en is voorzien van een eigen combiketel met radiatoren . Verder is de bungalow onderhoudsarm en voorzien van kunststofkozijnen met isolatie glas.

 

Details

 • Soort woning:
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Recreatie bewoning
 • Inhoud: 200 m³
 • Perceel grootte: 400 m²
 • Perceel soort: Erfpacht
 • Woon oppervlakte: 60 m²
 • Extern bijgebouw: 6 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 2
 • Bouwjaar: 1993
 • Energielabel: A
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by