>

Duinweg 9-12

8894 KT - FORMERUM

 

Over Duinweg 9-12

Te Koop: Recreatiebungalow "Toppereend", gelegen op een mooi besloten plekje van vakantiepark "de Eendenvijver" te Formerum-Noord.

De Eendenvijver is een kleinschalig park met 14 bungalows. Het park is gunstig gelegen, in een rustige omgeving in de nabijheid van het bos en de duinenrand van het dorp Formerum, op circa vijf minuten fietsen van het Noordzeestrand.

De bungalow is gelegen op erfpachtgrond (geen Staatsbosbeheer). De kavels op het park zijn gescheiden door middel van coniferenhagen, waardoor u een grote mate van privacy heeft.

De bungalow heeft een ruime tuin met gazon omheind met een coniferen haag en een privé terras met een buiten open haard. 
Het tuinonderhoud wordt collectief geregeld door de V.V.E.
Tevens beschikt de bungalow over een vrijstaande houten berging van ca. 6m2

Het park "de Eendenvijver" kent geen verhuurverplichting, huisdieren zijn toegestaan en alle bungalows beschikken over een eigen parkeerplaats op het centrale parkeerterrein.

De huuropbrengsten van deze bungalows zijn gunstig te noemen en bieden een redelijk tot goed rendement. Op het park zijn mogelijkheden voor sleutelbeheer en evt. volledige verhuurexploitatie. Wij kunnen u hierover informeren.


Indeling
Entree/hal: deze ruimte geeft toegang tot de living, de badkamer en het toilet. In deze ruimte is tevens een werkkast aanwezig waarin ook de CV combiketel is gesitueerd.

Living met open haard en schuifpui, open keuken voorzien van een inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelunit.
De living geeft toegang tot de 2 slaapkamers ( totaal 5 slaapplaatsen).

Ruime badkamer voorzien van een douche, ligbad en wastafel en een separaat toilet. Tuin
De bungalow heeft een ruime tuin met gazon, omheind met een coniferen haag en een privé terras met een buiten open haard. 
Het tuinonderhoud wordt collectief geregeld door de V.V.E.
Tevens beschikt de bungalow over een vrijstaande houten berging van ca. 6m2


Bijzonderheden
Bijzonderheden:
De bungalow is gesitueerd op ca. 400m2 (inclusief paden) erfpachtgrond (recht van erfpacht en opstal). De jaarlijkse canon voor dit recht van erfpacht is opgenomen in het jaarlijkse lidmaatschapsbedrag van de V.V.E.
De looptijd van het erfpachtcontract is 30 jaar en loopt tot 2034. De canon wordt eens per drie jaar geïndexeerd (1-1-2022 eerstvolgende herziening) en de grondwaarde wordt per tien jaar herzien.
Een indicatie van de kosten voor het lidmaatschap van de V.V.E. is in 2019 ca. € 4.700,- per jaar.
Hierin zijn opgenomen:
- Erfpacht canon
- Opstalverzekering
- Tuinonderhoud
- Waterschapslasten
- Kabel TV
- Wifi
Naast de aankoop van de bungalow en de jaarlijkse lidmaatschapskosten van de V.V.E. zal de koper een aandeel moeten inkopen in de V.V.E. e.e.a. afhankelijk van het eigen vermogen van de V.V.E., op moment van overdracht.

De bungalow is door middel van tussen meters op het energienet aangesloten. De energiekosten ca. € 800,-/jaar e.e.a. (afhankelijk van het gebruik)
worden jaarlijks verrekend, deze energiekosten zijn niet opgenomen in het lidmaatschap van de V.V.E.

De Eendenvijver kent geen verhuurverplichting. De reeds verhuurde perioden dienen door de koper gerespecteerd te worden. De ontvangen huurgelden/aanbetalingen minus kosten worden verrekend door de notaris bij transport van de bungalow.

De bungalow heeft een energielabel A en is voorzien van een eigen combiketel met radiatoren. Verder is de bungalow onderhoudsarm en voorzien van kunststofkozijnen met isolatie glas.

Voor aanvullende informatie en extra foto's kunt u contact opnemen met ons of kijk op onze eigen website.
Bezichtigingen zijn mogelijk op afspraak ook s'avonds en in het weekend.

 

Details

 • Soort woning: Bungalow
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Recreatie bewoning
 • Inhoud: 200 m³
 • Perceel grootte: 400 m²
 • Perceel soort: Erfpacht
 • Woon oppervlakte: 60 m²
 • Extern bijgebouw: 6 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 2
 • Bouwjaar: 1993
 • Energielabel: A
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by