>

Burgemeester Swaanstraat 24

8881 AH - West-Terschelling

 

Over Burgemeester Swaanstraat 24

Deze woning wordt opnieuw aangeboden tegen een verlaagde vraagprijs. Neem een kijkje en laat u verrassen!

Deze sfeervolle woning uit 1900 verkeert in goede staat, bevat karakteristieke elementen en is omstreeks 1980 volledig verbouwd. 

De locatie van deze woning is geweldig. Vanuit de woning wandel je enerzijds zo het Seinpaalduin op, met aansluitend het Groene Strand en/of bos. Anderzijds is ook het centrum van West-Terschelling op loopafstand, met alle bijbehorende voorzieningen. 

De woning bevindt zich op een perceel van 67m2 en heeft een gebruiksoppervlakte van 79m2 wonen. De woning beschikt over een keuken, bijkeuken, woonkamer, douche en toilet op de benedenverdieping en een 1e verdieping met 2 slaapvertrekken. 

Indeling

Begane grond

De voordeur wordt gekenmerkt door het stoepbankje. Achter de voordeur bevindt zich een hal met toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. 

De keuken (ca. 9 m2) is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming en een 6-pits rvs-fornuis met ruime oven. Het aanrechtblad met de traditionele spoelbak passen mooi in het geheel en vanuit deze ruimte heeft men zicht op de Brandaris. 

De ruime bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger en hier bevindt zich ook de CV (nieuw geplaatst in 2022). De bijkeuken biedt toegang tot de tuin/terras welke gunstig gelegen is op het zuidwesten. Ook het toilet en de badkamer (wastafel & douche) zijn bereikbaar vanuit deze bijkeuken. Verrassend aan deze woning: opbergruimte is in deze woning geen enkel probleem! In de bijkeuken bevindt zich namelijk ook het toegangsluik naar de kelder. Deze kelder biedt met een oppervlakte van 13m2 en een hoogte van 2 meter ruime opbergmogelijkheden. 

De keuken staat via een toog in verbinding met de woonkamer (21m2). De woonkamer heeft een mooie lichtinval en sfeervolle uitstraling dankzij de hoge vensters. In de woonkamer bevindt zich een rookkanaal waardoor het plaatsen van een kachel een goede optie is. De woonkamer biedt ruimte aan zowel een zithoek als eetgedeelte en vanuit de woonkamer is ook de trap naar de eerste verdieping te bereiken.  

1e verdieping

De lichte overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers. 

De grote slaapkamer is destijds ontstaan uit 2 kleinere slaapkamers. Hierdoor heeft deze kamer nu een oppervlakte van 17 m2 en ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning en voldoende ruimte voor kasten etc.  De tweede slaapkamer is bestemd als werkkamer of een 1-persoonskamer/ babykamer. 

Tuin

De tuin betreft een knus terras gelegen op het zuidwesten welke vanuit de bijkeuken te bereiken is. Dit terras is gescheiden van de straat middels een stenen muurtje welke een mooi geheel vormt met de gevel van de woning. Een heerlijk plekje om te genieten van de (avond)zon! Doordat de woning zich aan het einde van een doodlopende straat bevindt, komt er amper verkeer voorbij. 

Bijzonderheden 

Deze woning heeft een permanente woonbestemming en de huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2019 (laatst gewijzigd 6 december 2022) is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling of wij kunnen u verder informeren hierover.

- Aanvaarding in overleg. 

- Bezichtigingen op afspraak, neem contact op met Jan Doeksen Makelaars.  

- Jan Doeksen Makelaars is erkend lid van het keurmerk Eerlijk Bieden. Eventuele biedingen zullen daarom online via Eerlijk Bieden plaatsvinden. Wij informeren u graag over deze transparante werkwijze. 

 

Details

 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Geschakeld
 • Soort woning: Permanente bewoning
 • Inhoud: 270 m³
 • Perceel grootte: 67 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 79 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 13 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 2
 • Bouwjaar: 1900
 • Energielabel: G
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by