>

Burgemeester Reedekerstraat 31

8881 BZ - West-Terschelling

 

Over Burgemeester Reedekerstraat 31

Een vrijstaande woning met 3 slaapkamers op een toplocatie!

De woning (88 m2 gebruiksoppervlakte wonen) is gelegen op een perceel van 279 m2 en ligt op loopafstand van de haven, de dorpskern van West-Terschelling met bijbehorende voorzieningen en het nabij gelegen bos- en duingebied en het Groene Strand. 

De woning beschikt over een eigen oprit en (houten) garage, wat in de dorpskern van West-Terschelling een bijzondere luxe is. Daarnaast beschikt de woning over een heerlijk beschutte achtertuin. 

Neem een kijkje en laat u verrassen door de potentie van deze woning! 

Indeling begane grond: 

Via het stijlvolle jaren-30 portaal bereikt men de voordeur. De ruime entree biedt toegang tot de doorzonkamer (ca. 7,60 x 3,70 m) met een heel prettige lichtinval. Vanuit de achterzijde van de woonkamer heeft u mooi zicht op de ruime achtertuin. Een schuifpui of openslaande deuren zouden hier goed tot hun recht komen. Wij denken hierover graag met u mee. 

Zowel vanuit de hal als de woonkamer is de eenvoudige keuken (ca. 3 x 3 m.) aan de achterzijde te bereiken. Door het grote keukenraam valt mooi het vertrouwde licht van de Brandaris. 

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken aan de achterzijde. De praktische ruimte biedt toegang tot de tuin en is ook langszij de woning te bereiken. In de bijkeuken zijn ook de doucheruimte en het toilet gesitueerd en er is een aansluiting voor de wasmachine. 

In de hal aan de voorzijde bevinden zich de deur naar de kelder en de trapopgang. 

Voor een beeld van de indeling en afmetingen van deze woning verwijzen wij u graag naar de foto’s en de toegevoegde plattegrond. 

Indeling 1e verdieping: 

De overloop beschikt over een wastafel en biedt toegang tot 3 slaapkamers. Tevens is hier een luik aanwezig om de vliering te bereiken. 

Door de aanwezigheid van dakkapellen aan weerszijden is op deze verdieping volop ruimte en licht gecreëerd.

De grootste slaapkamer (ca. 15 m2*) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ruime dakkapel, inbouwkast en wastafel. 
De twee slaapkamers aan de achterzijde (beide ca. 8 m2*) zijn ook beide voorzien van aan dakkapel. 

*Jan Doeksen Makelaars meet volgens de branche brede meetinstructie gebruiksoppervlakte wonen. Hierdoor worden enkel ruimtes hoger dan 1,50 m. meegenomen in de genoemde gebruiksoppervlaktes. Voor vloeroppervlakten kunt u de plattegronden bekijken. 

Buiten:

De woning beschikt over een  brede oprit langs de woning. Vanaf deze oprit zijn zowel de houten garage als de schuttingdeur richting achtertuin bereikbaar.   
De achtertuin is een heerlijk beschutte plek met volop zon. In de tuin bevindt zich nog een extra houten berging. 

Bijzonderheden:

Deze woning heeft een permanente woonbestemming en de huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2019 (laatst gewijzigd 1 juli 2023) is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling of wij kunnen u verder informeren hierover.

- Aanvaarding in overleg. 

- Bezichtigingen op afspraak, neem contact met ons op. 

- Jan Doeksen Makelaars is erkend lid van het keurmerk Eerlijk Bieden. Eventuele biedingen zullen daarom online via Eerlijk Bieden plaatsvinden. Wij informeren u graag over deze transparantie werkwijze. 

 

 

Details

 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Permanente bewoning
 • Inhoud: 270 m³
 • Perceel grootte: 279 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 88 m²
 • Oppvl. gebouwgebonden buitenruimte: 2 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 4 m²
 • Extern bijgebouw: 24 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 3
 • Bouwjaar: 1923
 • Energielabel: G
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by