>

Burgemeester Mentzstraat 13

8891 AJ - West-Terschelling

 

Over Burgemeester Mentzstraat 13

Deze woning is absoluut een kijkje achter de voordeur waard!

Dankzij de ligging van de woning ervaart men de charme van Oud West met de sfeervolle straatjes, de levendigheid van het dorp & de haven en de rust van de natuur met het Seinpaalduin en Groene Strand op loopafstand. 
En dankzij een woninglengte van meer dan 16 meter bevindt zich achter de voordeur een verrassend groot woonoppervlakte met aansluitend nog een heerlijke tuin gelegen op het zuidwesten. 

Deze woning beschikt over een ruime woonkamer en een luxe uitgevoerde keuken met openslaande deuren naar de tuin waar zich ook een houten schuur bevindt. De tuin is tevens bereikbaar via de steeg langs de zijkant van de woning. 

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van whirlpool en inloopdouche. 

Indeling

Begane grond: 

Achter de fraaie voordeur bevindt zich een lichte, ruime hal. Een mooie glas in lood deur biedt toegang tot de woonkamer. 
Bij binnenkomst valt direct de diepte van de woning op. Met een lengte van meer dan 16 meter heeft de woonkamer een verrassende doorkijk tot aan de achtertuin. 
Het woongedeelte grenst aan de straatkant en dankzij de mooie vensters en authentieke balkenplafond is dit een heel sfeervolle ruimte om te verblijven. 

De luxe uitgevoerde keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Met een Quooker combi, een oven, 5-pits gasstel en een ingebouwde frituur is deze keuken van alle gemakken voorzien. De keuken biedt zowel via een achterdeur als de openslaande terrasdeuren toegang tot de tuin, waar het dankzij de ligging op het zuidwesten goed vertoeven is. 

Op de begane grond is ook een opberg-/wasruimte en een toilet aanwezig. 

Om een goed beeld te geven van de indeling is een plattegrond toegevoegd aan deze presentatie. 

1e verdieping:

De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Ook is er langs de gehele zijde op efficiënte wijze opbergruimte gecreëerd onder het schuine dak. 

Dankzij een dakkappel is er in de badkamer een mooie lichtinval en voldoende hoogte. De badkamer beschikt over een whirlpool, inloopdouche, toilet en badmeubel met dubbele wastafel. 

De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een mooie ruime inbouwkast. 
De middelste slaapkamer heeft dankzij de tweede dakkapel eveneens voldoende licht en ruimte. 
De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met zicht op de tuin. 

Om een goed beeld te geven van de indeling is een plattegrond toegevoegd aan deze presentatie. 

Tuin: 

De tuin is een heerlijk beschutte plek van 45 m2 en staat middels de openslaande deuren mooi in verbinding met de woning. 
De tuin is ook via de steeg langs de woning bereikbaar en beschikt over een houten berging. 

Bijzonderheden:

- De woning heeft een permanente woonbestemming 
- De huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2019 (laatst gewijzigd december 2022) is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling of wij kunnen u verder informeren hierover.

- De verschillende ruimtes in de woning worden verwarmd middels radioteren en de badkamer beschikt over vloerverwarming. 
- Het dak van de woning is volledig geïsoleerd. 
- De gehele woning beschikt grotendeels over dubbel glas

- Aanvaarding in overleg
- Bezichtigingen op afspraak
- Jan Doeksen Makelaardij is aangesloten bij het platform Eerlijk Bieden

 

 

Details

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaand
  • Soort woning: Permanente bewoning
  • Inhoud: 450 m³
  • Perceel grootte: 180 m²
  • Perceel soort: Eigen grond
  • Woon oppervlakte: 134 m²
  • Extern bijgebouw: 9 m²
  • Aantal slaapkamer(s): 3
  • Bouwjaar: 1930
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by