>

Baaiduinen 37

8884 HH - Baaiduinen

 

Over Baaiduinen 37

Op een perceel van 2860 m2 staat een ruime goed onderhouden woonboerderij met woonhuis en maar liefst 5 inpandige recreatie appartementen. Daarnaast beschikt dit object nog over een vrijstaande recreatie woning en een houten bijgebouw welke dient als berging en atelier. 

Op dit perceel komen verschillende werelden bij elkaar, wat dit object zo ontzettend interessant maakt.

- Wonen en werken op Terschelling: een woonhuis met daarbij 6 (recreatieve) verhuur-objecten.

- Twee historische panden (oorspronkelijk gebouwd in 1884) welke op professionele wijze omgeturnd zijn tot eigentijdse woonboerderij. 

- De bovenwoning biedt voldoende privacy voor de beheerder. Het terrein rondom de boerderij biedt voldoende ruimte voor iedereen en opties voor prettig en makkelijk contact tussen/met de gasten.  

- De karakteristieke uitstraling van de historische panden in combinatie met duurzame energievoorzieningen, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepomp. 

- Gelegen in Baaiduinen

* dichtbij verschillende voorzieningen als winkels, scholen, OV

* weids en vrij uitzicht over de polder tot aan de duinen

Indeling

Woonhuis
De bovenwoning (totale gebruiksoppervlakte wonen 86 m2) bevindt zich aan de achterzijde van de woonboerderij. Achter de voordeur bevindt zich de toegang naar de technische ruimte en de trapopgang. Vanuit de hal boven heeft men toegang tot de moderne keuken (16 m2). Deze sfeervolle ruimte is voorzien van een mooi kookeiland en moderne apparatuur. De keuken staat middels glazen deuren in verbinding met de woonkamer (22 m2). Deze lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht over tuin en polder tot aan de duinen. 
De woning beschikt over twee slaapkamers (11 & 9 m2), een toilet en ruime badkamer (7m2). 
Noemenswaardig is de aanbouw op de begane grond (wasserij & berging). Beide ruimtes zijn vanuit buiten te bereiken en vormen een belangrijke toevoeging aan deze woning. Deze ruimtes zijn extra interessant, omdat de constructie zo gemaakt is dat deze aanbouw dient als basis voor een nog te realiseren dakterras welke dan vanuit de woonkamer van de bovenwoning te bereiken is. Een mooie optie waarvoor de basis al gelegd is! 

Berging / atelier
Achter in de tuin (60 meter diep en 30 meter breed) bevindt zich een modern vrijstaand houten bijgebouw (60m2). Enerzijds ingericht als werkplaats/berging. Anderzijds is hier een atelier voorzien van mooie glazen wanden en een houtkachel. Een prachtige ruimte waar binnen en buiten met elkaar in verbinding staan en waar men nog langer kan genieten van het uitzicht en de mooie zonsondergangen. 
Het gehele bijgebouw is voorzien van elektra en wateraansluiting en een voorbereiding voor vloerverwarming. 

Vrijstaande recreatiewoning
Deze 6-persoons vrijstaande recreatiewoning (85m2 GO) mag met recht de naam ‘Goudparel’ dragen. Met het mooie balkenplafond, strakke vloeren en wanden, moderne badkamer en keuken en 3 ruime slaapkamers is deze woning volledig toegerust op het hedendaagse toerisme. Deze woning beschikt over een mooi terras met vrij uitzicht en ruim aangrenzend grasveld. 

Inpandige appartementen
De woonboerderij beschikt (naast de bovenwoning) over 5 inpandige appartementen welke recreatief verhuurd worden. 
2- persoons vakantiehuis de Bakkerij
4- persoons vakantiehuis It Bûthús
4- persoons vakantiehuis It Gasthûs
5-persoons vakantiehuis It Winkelhús 
7-persoons vakantiehuis de Skoarre
Alle appartementen zijn voorzien van ruime slaapkamers en moderne keuken en badkamers. Enkele woningen beschikken over een eigen terras en daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van het ruime grasveld voorzien van picknicktafels en speeltoestellen. 

Informatie over de verhuur is via de makelaar te verkrijgen. 

Bijzonderheden

- Dit object is voorzien van in totaal 47 stuks PV panelen, 5 zonnecollectoren met boiler voor de warmwater voorziening, een warmtepompinstallatie voor de verwarming van het hoofdgebouw en een PV panelen zonnedak van 29m2 voor het laden van de elektrische fietsen.
- Aanvaarding in overleg. 
- Bezichtigingen op afspraak. 
- De 5 recreatie appartementen en de vrijstaande recreatie woning worden gemeubileerd met de complete inventaris opgeleverd. 
- Reeds gemaakte recreatieve verhuurafspraken dienen te worden gerespecteerd tegen de gemaakte condities . 
  Huurgelden/aanbetalingen zullen door de notaris verrekend worden per transportdatum van de woning.
- Informatie over verhuurbezetting, -condities & huidige opbrengsten zijn verkrijgbaar via de makelaar. 

 

Details

  • Soort woning: Woonboerderij
  • Type woning: Vrijstaand
  • Soort woning: Bewoning permanent en recreatief
  • Inhoud: 1391 m³
  • Perceel grootte: 2860 m²
  • Perceel soort: Eigen grond
  • Woon oppervlakte: 406 m²
  • Extern bijgebouw: 155 m²
  • Aantal slaapkamer(s): 15
  • Bouwjaar: 1884
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by