>

Midslander Hoofdweg 11

8891 GG - Midsland

 

Over Midslander Hoofdweg 11

Ter overname aangeboden: Woning met Pension op eigen grond genaamd "De Haerdstêe"
Deze woning is centraal gelegen op het eiland en beschikt over een fantastisch uitzicht over de polder van Midsland richting de Waddendijk. Daarnaast heeft de woning een inpandig zwembad met sauna, een inpandige dubbele garage en een grote mooi aangelegde tuin welke aan de achterzijde besloten is.
Het object beschikt over 8 gastenkamers waarvan er 6 zijn uitgevoerd met een volledige eigen sanitaire groep. Daarnaast zijn er diverse separate douche en toilet ruimten aanwezig.

Bestemmingsplanmatig zit er op het geheel een horeca 3 bestemming volgens het horeca beleid van de Gemeente Terschelling, vastgesteld dd. 29-1-2013, met de omschrijving: Logiesverstrekkers met drank/maaltijdverstrekking louter aan de eigen gasten (pension), geringe publieksaantrekkende werking/invloed op de omgeving.

De koper dient te voldoen aan de criteria volgens de huisvestingsverordening gemeent Terschelling (zie ook www.terschelling.nl) Huisvestingsverordening en Algemene informatie over wonen op Terschelling.

Indeling
Beganegrond:
Ruime entree en hal welke toegang geeft tot de verdieping , en tot de woonkamer, keuken, bijkeuken,toilet en kantoor/slaapkamer, met trap naar boven. Boven het entree bevindt zich een zolder die te bereiken is dmv. een vlizo trap.
Kantoor/slaapkamer: ca. 4.50 x 4.00 m., deze ruimte is op dit moment in gebruik als gastenkamer.
Woonkamer is uitgevoerd in een L vorm met een totaal woonoppervlak van 60m2 , de woonkamer heeft een schouw en hiervoor staat allesbrander. Tevens is de woonkamer uitgevoerd met een schuifpui die toegang geeft tot het terras, daarnaast geeft de woonkamer ook toegang tot het inpandige zwembad.
In de woonkamer is een lichte scheidingswand aangebracht hierdoor is er een kantoor/werkhoek ontstaan, deze wand kan evt. simpel weer verwijderd worden.
Keuken: ca. 4.45 x 3.30 m., voorzien van een amerikaanse keuken (metaal) welke recent nog is geschilderd, de keuken geeft toegang tot de woonkamer, hal en bijkeuken.
Bijkeuken: ca. 2.60 x 3.30 m., met een buitendeur naar de tuin achter en een toegang tot de kelder, in de bijkeuken zijn ook de 2 gas boilers en Nefit HR CV ketel opgesteld.
Kelder: ca. 23 m2, die nu wordt gebruikt voor opslag en provisie.
Zwembad/sauna/sanitaire ruimte: totaal ca. 60 m2, voorzien van een verwarmd zwembad van ca. 6.50 x 3.50 m. en 1.50 m. diep
Het zwembad heeft een eigen techniekruimte met een filterinstallatie en een Nefit HR combi ketel.
Vanuit het zwembad komt men in de naastgelegen saunaruimte met een separate douche en toilet ruimte en een portaal die middels een buitendeur toegang geeft tot het terras en de tuin achter.
Tevens geeft het portaal toegang tot de garage en dmv. een trap tot de zolder deels boven de garage.
De ruime inpandige garage: ca. 31m2, heeft 2 dubbele (houten) garage deuren op het zuiden met een brede bestrate oprit naar de hoofdweg.

 

1e verdieping

Verdieping:
De verdieping is vanuit de grote hal met een trap bereikbaar.
Op de verdieping zijn 5 gastenkamers gesitueerd waarvan 4 uitgevoerd met een eigen sanitaire groep, 1 van de gastenkamers is op dit moment ingebruik als prive slaapkamer.
Naast de benodigde verkeersruimten beschikt de verdieping over diverse opslag ruimten en een separate badkamer en toilet.
De verkeersruimte op de verdieping geeft tevens toegang dmv. een trap naar de 1e verdieping.
De 3 gastenkamers aan de achterzijde zijn uitgevoerd met een buitendeur en balkon wat uitkijkt op de tuin.

 

2e verdieping

1e verdieping:
De 1e verdieping bevindt zich onder de schuine kap welke is uitgevoerd met diverse dakkapellen om meer ruimte te krijgen.
Op de 1e verdieping zijn 3 gastenkamers gesitueerd waarvan 2 uitgevoerd met een eigen sanitaire groep en de overige kamer is uitgevoerd met een eigen douche/was gelegeheid.
Naast de benodigde verkeersruimten beschikt de 1e verdieping over een separaat toilet.

Tuin
Dit object heeft een tuin aan de voorzijde met terras dat uitkijkt over de Midslander polder en een mooie besloten tuin aan de achterzijde met diverse terrassen.

Balkon
Balkon aan de achterzijde tbv. 3 gastenkamers welke uitkijkt over de tuin.

Bijzonderheden
De woning is traditioneel gebouwd, opgetrokken uit baksteen en spouwmuren (geen isolatie), voorzien van houten vloeren en houten dakbeschot, afgedekt met gebakken dakpannen.
Door de jaren heen zijn er diverse plafonds vervangen voor gips inclusief een goede isolatielaag.
Onder de begane grondvloer van het woongedeelte zit een kruipruimte welke is voorzien van een laag schelpen voor de isolatie en vochtwering.
De woonkamer is uitgevoerd met een massieve "Bruynzeel" parketvloer.

Alle gastenkamers zijn voorzien van zgn. “Sanybroyeur” toiletten en de openbare toiletten zijn voorzien van normale afvoeren.
De buitenkozijnen zijn bijna allemaal vervangen door kunststof kozijnen en voorzien van isolatieglas.

Het geheel is in goede staat van onderhoud recent is het buitenschilderwerk nog gedaan.

 

Details

  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaand
  • Soort woning: Permanente bewoning
  • Inhoud: 1458 m³
  • Perceel grootte: 1840 m²
  • Perceel soort: Eigen grond
  • Woon oppervlakte: 288 m²
  • Oppvl. overige inpandige ruimte: 113 m²
  • Aantal slaapkamer(s): 9
  • Bouwjaar: 1960
Prijs op aanvraag

 

Locatie

Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by