>

Lijkweg 9

8897 HC - Oosterend

 

Over Lijkweg 9

Een prachtige woonboerderij (bouwjaar 1898) op een geweldige locatie!

Deze bijzondere woning is rond 1967 volledig verbouwd. Met maar liefst 150 m2 gebruiksoppervlakte wonen biedt de woning bijzonder veel mogelijkheden. Doordat de hoogte in ‘de deel’ nog volledig behouden is en de rieten kap en de authentieke gebinten nog aanwezig zijn is dit echt een uniek pand volop potentie! 

De woonboerderij is gelegen op een perceel van maar liefst 2260 m2. Door de mooie bomen rondom biedt het perceel voldoende privacy. Door de gunstige ligging naast de duinen van Oosterend kan men hier volop genieten van de rust & ruimte! 

Indeling: 

Achter de kleurrijke voordeur bereikt men via de hal ‘de deel’. Een geweldig mooie ruimte (ca. 12 m. x 8 m.) met een nokhoogte van 7,20 meter, rieten dak, prachtige authentieke gebinten gemaakt van oude scheepsmasten en een centraal geplaatste houtkachel. Dankzij enkele dakramen en de glazen pui naast de deeldeuren is er een mooie lichtinval in deze ruimte. 

In de deel is een eenvoudige open keukenopstelling geplaatst en aan de achterzijde van de woning bevinden zich een toilet, technische ruimte en wasruimte met recent vernieuwde doucheruimte. Boven deze ruimtes is middels een vlizotrap een verdieping bereikbaar welke nu dienst doet als slaapkamer. 

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich op de begane grond een woonkamer (ca. 20m2) en een slaapkamer met badkamer (ca. 17 m2). Beide ruimtes zijn vanaf de deel te bereiken. Zowel de woonkamer als de slaapkamer beschikt over mooie toog-ramen waardoor een sfeervolle uitstraling ontstaat. De moderne badkamer beschikt over toilet, wastafel en inloopdouche. 

Boven het voorhuis bevindt zich een ruime overloop met slaapkamer (ca.8 m2*). Deze 1e verdieping is middels een vaste (oude scheeps-) trap vanuit de deel te bereiken. 

Voor een beeld van de indeling en afmetingen van deze unieke woning verwijzen wij u graag naar de foto’s en de toegevoegde plattegrond. 

*Jan Doeksen Makelaars meet volgens de branche brede meetinstructie gebruiksoppervlakte wonen. Hierdoor worden enkel de ruimtes hoger dan 1,50 m. meegenomen in de genoemde gebruiksoppervlaktes. Voor vloeroppervlaktes kunt u de plattegronden bekijken. 

Tuin: 

De woning beschikt over een heerlijk beschutte en groene tuin rondom. Dankzij de mooie (fruit)bomen vormt de tuin een mooi geheel met de woning en is er volop privacy, rust en ruimte. 

In de tuin bevindt zich een houten garage (ca. 5 x 5,80).  Doordat de woning gunstig gesitueerd is op het perceel, is er ruimte om in de toekomst nog een (ander) bijgebouw oid. te plaatsen. 

De woning is vanaf de rustige Lijkweg te bereiken en vanaf de Duinweg. Door deze Duinweg over te steken bevindt men zich direct in de duinen van Oosterend, wat een prachtig verlengstuk vormt van de eigen tuin. 

Bijzonderheden: 

Bijzonderheden
- De woning heeft een permanente woonbestemming 
- De woning wordt verwarmd middels CV en radiatoren en een ingebouwde houtkachel
- Aanvaarding in overleg  
- Bezichtigingen op afspraak
- Jan Doeksen Makelaardij is aangesloten bij het platform Eerlijk Bieden

 

 

Details

 • Soort woning: Woonboerderij
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Permanente bewoning
 • Inhoud: 665 m³
 • Perceel grootte: 2260 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 150 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 6 m²
 • Extern bijgebouw: 29 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 3
 • Bouwjaar: 1898
 • Energielabel: G
Verkocht

 

Locatie

 

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by