>

Kaard 3

8883HD - Kaard

 

Over Kaard 3

Te Koop: Royale woonboerderij “Hoeve Stortum” met 4 inpandige recreatie-appartementen.
Dit object is mooi centraal gelegen op het eiland Terschelling in het dorpje "Kaard” met een fantastisch uitzicht over de polders van Baaiduinen en Hee.

Tot de overname behoren:
De Woonboerderij met 4 inpandige recreatie-appartementen en diverse bijgebouwen op ca. 5790 m2 eigen grond.
Tevens behoren tot de overname de inventaris van de 4 recreatie-appartementen, en daarnaast het verhuurconcept ”Hoeve Stortum” met de reeds verhuurde perioden.

Zie ook https://www.hoevestortumterschelling.nl/


Indeling
Woning beheerder:
Deze woning is recent geheel verbouwd in een sfeervolle landelijke stijl met een luxe afwerkingsniveau. De woning heeft de volgende indeling:

U komt binnen in een royale entree/gang met een vaste trap naar de 1e verdieping. Deze ruimte geeft toegang naar de woonkamer en daarnaast tot de overige gesitueerde ruimten op de begane grond zoals het toilet , een 2e douche ruimte, een wasruimte/bijkeuken en de kelder.
De ruime woonkamer is voorzien van een schouw met (bio-ethanol) inbouwhaard en tuindeuren die een fantastisch uitzicht geven over het polder landschap richting de duinen. De open keuken is uitgevoerd met een luxe inbouwkeuken en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, en een robuust Falcon fornuis.

Hoeve Stortum beschikt naast de beheerders woning nog over 4 inpandige (4 pers.) recreatie-appartementen die geheel op de begane grond zijn gesitueerd.

Eerste verdieping
De woning beschikt over een royale 1e verdieping met centrale overloop en een vaste trap naar de 2e verdieping.
De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers waarvan 1 uitgerust met een aparte kleed/kasten ruimte en eigen toiletmeubel. Daarnaast is er op 1e verdieping een kantoor gesitueerd en een royale luxe badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping
De 2e verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Op de 2e verdieping is een 3e slaapkamer gesitueerd die is uitgerust met een eigen toiletmeubel

Tuin
Hoeve Stortum is omgeven door een royale tuin met veel gazon aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde zijn parkeerplaatsen gesitueerd voor eigen gasten en aan de achterzijde is een speelweide gesitueerd met diverse speeltoestellen.
Op het terrein zijn diverse bijgebouwen gesitueerd zoals een berging voor de maaimachine een privé garage met inpandige wasserij voor gasten
en een fietsenstalling.

Bijzonderheden
-De 4 recreatie-appartementen worden verkocht inclusief de aanwezige inventaris en een John Deerne zitmaaier uitgezonderd een paar persoonlijk inventaris stukken.
-De vraagprijs is inclusief het verhuurconcept/domeinnaam "Hoeve Stortum" en het daarbij behorende gastenbestand, de reeds verhuurde perioden dienen door
de koper overgenomen te worden tegen dezelfde condities en voorwaarden.
- De beheerderswoning met 1 appartement zijn aangesloten op een CV ketel met zonneboiler. De overige 3       appartementen zijn aangesloten op 2 aparte CV ketels met boiler voor de warmwater  voorziening. 
-Het achterste gedeelte van de woonboerderij beschikt over een royale zolderruimte (boven de appartementen) met diverse mogelijkheden echter het dakbeschot bevat asbest verdacht materiaal.

De vrijstaande recreatie woning "Wobien" achter Hoeve Stortum gelegen is optioneel ook te koop in combinatie met Hoeve Stortum
Deze recreatie woning is geschikt als 4 pers. recreatieverblijf en is in 2013 geheel nieuw gebouwd en is gesitueerd op een eigen perceel van ca. 500m2
Vraagprijs en aanvullende informatie met foto's kunnen wij op aanvraag verstrekken.

 

Details

 • Soort woning: Woonboerderij
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Bewoning permanent en recreatief
 • Inhoud: 1273 m³
 • Perceel grootte: 5790 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 135 m²
 • Oppvl. gebouwgebonden buitenruimte: 20 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 259 m²
 • Extern bijgebouw: 40 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 4
 • Bouwjaar: 1884
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by