>

Duinweg

8894KT - Formerum

 

Over Duinweg

 
DEZE 7 NIEUW TE BOUWEN LODGES ZIJN INMIDDELS VERKOCHT.
Een eigen recreatie woning op Terschelling, wie droomt er niet van. Deze droom kan binnen uw handbereik komen.  

In aansluiting op het succesvolle 1e plan ontwikkelt Lodge Parc Grientebos een 2e plan met nog eens 7 stijlvolle (mobiele) Lodges. Uniek aan dit 2e plan is dat deze 7 Lodges worden aangeboden op een nog veel ruimer perceel eigen grond dan het 1e plan. 

Door de kleinschaligheid van dit park ( totaal 17 Lodges) is dit project uniek te noemen. Geen groot park maar wel de luxe en comfort beleven van uw eigen Lodge  op het eiland. Lodge Parc Grientebos is gunstig gelegen, in een rustige omgeving, centraal op het eiland, aan de rand van het dorp Formerum. Voor de dagelijkse voorzieningen is er een supermarkt op loopafstand, evenals volop restaurants en natuurlijk de Koffiemolen. Het Noordzeestrand ligt op 5 min. fietsen en uitloop mogelijkheden naar het bos en duinengebied.

Lodge Parc Grientebos is het gehele jaar geopend en kent geen verhuur verplichting. U kunt dus te allen tijde beschikken over uw prachtige plekje op het eiland.

Huisdieren zijn echter niet toegestaan op het park.

 

TERREIN EN KAVELS.

Er is gekozen voor een ruime opzet van de kavels omgeven met veel groen. Elk kavel beschikt over een eigen parkeerplaats gelegen aan de ingang van het park (totaal ca. 530m2), waardoor het park verder autovrij is.

De erf afscheidingen zullen worden uitgevoerd in natuurlijke landelijke beplanting wat een grote mate van privacy geeft als de beplanting is volgroeid. Iedere Lodge heeft zijn  eigen terras van ca 25 m2 gesitueerd op het zuid/westen uitgevoerd in antraciet grijze betontegels 60x60 cm. Natuurlijk is een eigen invulling hiervan altijd bespreekbaar.

De toegangsweg, de parkeerplaatsen alsmede het pad langs de Lodges zullen worden uitgevoerd in doorgroeitegels waardoor het landelijke aspect zoveel mogelijk bewaard blijft.

 

TECHNISCHE INFORMATIE

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van dit project. Duurzaamheid vindt  u terug in de keuze van materialen maar ook in de wijze van het energie gebruik.

Om de Lodges zo veel mogelijk energie neutraal te maken wordt er geen gebruik gemaakt van aardgas maar wordt er elektrisch gekookt (inductie) en verwarming en warm water door middel van een Nefit EnviLine luchtwarmtepomp installatie die optioneel is uit te breiden met zonnepanelen (meerprijs hiervoor op aanvraag).

 

Exterieur

De  Lodge wordt aan de buitenzijde uitgevoerd met onderhoudsarme materialen. Zo worden de geïsoleerde buitenwanden( Rc4.5 m2 K/W)  bekleed met Lunawood. Dit is een in Finland op ecologische wijze thermisch gemodificeerd grenen met een duurzaamheidklasse 2.  De kunststof kozijnen worden zowel buiten als binnen uitgevoerd in zwart/grijs ral nr 7021 en voorzien van HR ++ beglazing.

Iedere Lodge wordt aangesloten op het gescheiden rioolstelsel van het park.

Het vuilwater zal worden geloosd op het gemeentelijk riool. Het hemelwater zal worden afgevoerd op de naastgelegen sloot.

De lodge wordt tevens voorzien van een geïsoleerde buitenberging van 6m2. In deze berging wordt de meterkast en luchtwarmtepomp/boiler installatie opgesteld. Tevens zijn er voorzieningen voor een wasmachine en droger in de berging. De overige ruimte kan evt. worden benut voor opslag van tuinstoelen ed.

 

Fundatie

De fundering bestaat uit  schroefpalen waarop de geïsoleerde vloerconstructie( Rc waarde3.5 m2 K/W) van de lodge gesteld word.  De vrije ruimte onder de fundering zal worden dicht gezet met beton tegels ( 60x40) tegen ongedierte en inkijk.

 

Dakconstructie Lodge en Berging

Het geïsoleerde dak ( Rc waarde 6.1 m2 K/W) van zowel de lodge als de berging wordt uitgevoerd in een EPDM dakbedekking wat milieuvriendelijker is en een langere levensduur heeft.

 

Interieur

De binnenwanden worden afgewerkt met 12.5 mm diamondboard gipsplaat. De plafonds met een 9.5 mm gipsstucplaat. Beiden glad afgewerkt en voorzien van een latex toplaag met enkele kleurkeuze mogelijkheden.

De binnendeurkozijnen worden uitgevoerd in meranti, en in de kleur ral 9001 of 9010 afgelakt. De volspaan deuren ( afm 88x211,5) worden in dezelfde kleur afgelakt  en voorzien van  standaard RVS beslag. 

De geïsoleerde vloeren worden uitgevoerd in hout en afgewerkt met een click pvc vloer met verschillende kleurkeuze mogelijkheden.

De op tekening aangegeven led inbouwspots zijn meegenomen in het totaal. De overige lichtpunten op tekening kunt u voorzien van verlichting armaturen naar eigen keuze. De aankoop en montage hiervan is niet meegenomen in het totaal.

De keuken wordt uitgevoerd met een luxe inbouw keuken volgens detail tekening/specificatie en zal worden geleverd door de firma Keuken-Hof Wieringermeer BV. Er zijn enkele kleur/materiaal keuze mogelijkheden. De keuken wordt uitgevoerd met de volgende inbouw apparatuur: een  koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi magnetron/oven, inductie kookplaat met afzuigkap en spoelunit.

 

Badkamer 

In de badkamer zullen de wanden en vloer van een polyester of epoxy waterdichte laag worden voorzien alvorens de tegels worden aangebracht.

De wanden en vloer worden voorzien van tegels met hierin weer enkele keuze mogelijkheden.

De inloopdouche wordt uitgevoerd met een hardglazen douchewand, RVS draingoot en een Grohe Grohetherm 1000 thermostatische douchekraan met Tempesta 90 douche/glijstangset.

Het overige sanitair zal bestaan uit een Sphinx 320 serie wastafel 55 wit met een Grohe Eurosmart S-size mengkraan en 60 cm spiegel. Het (wand) toilet zal bestaan uit een Geberit inbouwreservoir met een wit bedienpaneel en een Sphinx serie 320 wit diepspoel wandcloset met zitting en deksel wit.

 

Verwarming

De lodge wordt voorzien van een centrale verwarming installatie voorzien van radiatoren/convectoren in iedere ruimte gevoed door de Nefit EnviLine lucht warmtepomp/boiler met een thermostaat/bediening in de living.

 

 

PRIJZEN PER KAVEL EN LODGE

Het uitmeten van de kavels zal door het kadaster worden uitgevoerd. De exacte locatie van de lodge kan hierdoor iets afwijken van het inrichtingsplan.

Prijs per kavel       € 215.000,-  v.o.n. (vrij op naam)

Prijs basis lodge    € 130.000,-  Inclusief  21% BTW

 

Optioneel mogelijk:

Uw Lodge voorzien van een Zonnestroom installatie compleet gemonteerd meerprijs hiervoor op aanvraag eea. afhankelijk van het aantal PV panelen.

Deze prijzen zijn gebaseerd op prijspeil 2020 de projectontwikkelaar behoudt zich het recht voor eventuele prijsverhogingen door te belasten.

De overdracht van de Lodges inclusief perceel zal plaatsvinden via notaris kantoor Cupido op West-Terschelling. De concept koopovereenkomst is op aanvraag beschikbaar.

U krijgt uw eigen energieaansluitingen van water, elektra, centraal antenne/internet in uw lodge. De verbruik/vastrecht kosten zullen rechtsreeks aan u worden berekend. Tevens dient u zelf uw opstal/inboedel te verzekeren.

De Gemeente Terschelling zal u diverse gemeentelijke belastingen opleggen zoals de Afvalstoffenheffing en Rioolbelasting van ca. € 400,- per jaar. De Onroerende zaak belasting bedraagt  ca. € 300,- per jaar en daarnaast brengt de Gemeente u Forenzenbelasting in rekening van ca. € 242.00 per jaar per bed. Om dit evt. te compenseren mag u bij verhuur toeristenbelasting in rekening brengen van € 1,74 p.p.p nacht. Naast deze gemeentelijke belastingen zal het Wetterskip Fryslan (via Hefpunt) u nog waterschapsbelastingen opleggen van ca. € 350,- per jaar. De genoemde bedragen zijn gebaseerd op een prijspeil van 2019/2020.

 

LEVERING

Levertijd/oplevering van de Lodge:  medio 2021. U zult bij opdracht/koop geïnformeerd worden over termijnbetalingen, de levertijd en de oplevering van de Lodge.

 

BEHEER

Lodge Parc Grientebos kent geen verhuur verplichting, maar verhuur van de Lodge kan een interessant rendement opleveren e.e.a. afhankelijk van uw eigen gebruik. Indien u als eigenaar de Lodge commercieel verhuurt (acceptabele perioden door het jaar) kan de BTW van de Lodge worden terug ontvangen. Verrekening van deze BTW door de notaris bij passering van de akte behoort tot de mogelijkheden. Deze regeling geldt alleen indien u de Lodge commercieel gaat verhuren. Vraag ook uw accountant naar de mogelijkheden ( en zie onze aanvullende brochure Fiscale aspecten Lodge)  Op aanvraag kunnen wij u een maatwerkpakket aangebieden voor het sleutelbeheer, schoonmaak, en verhuur van uw Lodge.

 

Het op de tekening/brochure en in de presentatie aangegeven meubilair/overige inventaris is bedoeld voor een goede beeldvorming maar behoort niet tot de levering.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet of typefouten in deze informatie brochure. Op alle prijzen en omschrijvingen in deze brochure zijn wijzigingen voorbehouden.

 

PROJECT ONTWIKKELING

Jan Elbers / Corry de Vries

GSM. 0653117072

Email: jan.elbers@zonnet.nl

 

 

 

VERKOPEND MAKELAAR

Jan Doeksen Makelaars

Contactpersoon: Petro van Oort

GSM. 0653254644

Email: info@jandoeksenmakelaars.nl

www.jandoeksenmakelaars.nl

 

 

 

Details

  • Soort woning: Bungalow
  • Type woning: Vrijstaand
  • Soort woning: Recreatie bewoning
  • Inhoud: 165 m³
  • Perceel grootte: 530 m²
  • Perceel soort: Eigen grond
  • Woon oppervlakte: 40 m²
  • Extern bijgebouw: 5 m²
  • Aantal slaapkamer(s): 2
  • Energielabel: A
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by