>

Dorpsstraat 96a

8896JH - Hoorn

 

Over Dorpsstraat 96a

Te Koop: Landhuis "Borndiep" met mogelijkeheden voor een B&B en/of groepen accomodatie. Dit object wordt alleen in combinatie met "Huys Ter Schellinck" verkocht. De vraagprijs voor het geheel (beide panden) is € 1.395.000,- K.K. Zie ook onze website van "Huys Ter Schellinck".

Dit landhuis bevindt zich aan de rand van het dorp Hoorn, op een fantastische locatie achter "Huys ter Schellinck", met een royale besloten tuin op het zuiden, met diverse oude fruitbomen en uitzicht op de weilanden en waddendijk. 
Landhuis "Borndiep" wordt op dit moment geexploiteerd als groepsaccommodatie voor 14 personen, maar is ook geschikt als B&B . Wij kunnen u hierover verder informeren tijdens een bezichtiging.

Volgens het horeca beleid van de Gemeente Terschelling heeft het geheel (beide panden) een Horeca 3 bestemming: logie verstrekkers met drank/maaltijd verstrekking alleen aan eigen gasten (pension). Voor meer informatie zie ook de website van de gemeente Terschelling (Horeca beleid 2013) 
Indeling
Begane grond: 
Entree/hal met een trap naar de verdieping en een toilet.
Een ruime living totaal ca. 54m2, voorzien van vloerverwarming, tuindeuren naar het terras op het zuiden en een open keuken welke is voorzien van een luxe inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur en een robuust RVS gasfornuis.
Entree/hal 2 geeft toegang tot slaapkamers op de begane grond en tot de separate doucheruimte en een separaat toilet tevens heeft deze hal een tweede trap naar de verdieping.
Op de begane grond bevinden zich 3 ruime slaapkamers ( 2 pers.)
Naast deze ruimtes zijn er diverse vaste kasten en bergruimtes in het pand aanwezig.

Eerste verdieping
Overloop: deze ruimte geeft toegang tot alle ruimtes op de verdieping en de zolder dmv. vlizotrap.
Op de verdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers ( 2 pers.) en 1 kleine slaapkamer, die op dit moment als berging wordt gebruikt.
Tevens bevinden zich op de verdieping een separaat toilet, een separate douche ruimte en een luxe badkamer voorzien wastafel, douche en whirlpoolbad. Tuin
Rond de woning bevindt zich een royale beschutte tuin met diverse oude kastanje en fruitbomen en een terras aan de zuidkant van de woning.

Bijzonderheden
Deze woning is gedeeltelijk uitgevoerd met vloerverwarming en heeft een centrale stofzuiginstallatie. Daarnaast is de woning uitgevoerd met diverse rookmelders, brandblussers en vluchtwegbewijzering in de gangen. Tijdens de bouw van de woning is gekeken naar onderhoudsvriendelijke materialen. Zo zijn de dakgoten en gevelkozijnen uitgevoerd in kunststof voorzien van isolatieglas. 

De reeds verhuurde perioden dienen door de koper gerespecteerd te worden, daarnaast is de overname van de inventaris bespreekbaar.

Kijk ook op de eigen website van landhuis "Borndiep" www.vakantiehuishurenopterschelling.nl

 

Details

 • Soort woning: Landhuis
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Logies/permanente bewoning
 • Inhoud: 700 m³
 • Perceel grootte: 2941 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 194 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 20 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 8
 • Bouwjaar: 2009
 • Energielabel: A
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by