>

Baaiduinen 30

8884 HJ - Baaiduinen

 

Over Baaiduinen 30

Een karakteristieke vrijstaande woning op een groot kavel met prachtig uitzicht tot aan de dijk! 
Deze woning trekt de aandacht; de ruime voortuin, de unieke voorgevel en de glas in lood-details geven het geheel een sfeervolle uitstraling.
 

De woning heeft een eigen oprit langs de woning, een vrijstaand stenen bijgebouw en een diepe tuin op het zuiden met vrij uitzicht. De totale kaveloppervlakte is maar liefst 1190 m². 
De woning (bouwjaar 1956) beschikt over een ruime entree, een grote woonkamer met mooie lichtinval, een gezellige woonkeuken en een bijkeuken. Tevens bevinden zich op de begane grond twee slaapkamers, een douche en toilet. 
De eerste verdieping dient als opbergruimte én biedt tevens ruimte aan 2 slaapkamers. 

Deze woning biedt volop mogelijkheden voor de toekomst! Ter inspiratie kunnen de reeds gemaakte bouwplannen ingezien worden (zie foto's), zodat geïnteresseerden een beeld krijgen van de potentie van deze woning. 
 
De woning ligt aan de doorgaande weg op het eiland. Baaiduinen ligt centraal gelegen nabij Midsland, waar winkels, scholen en horeca zich bevinden. Vanaf de woning heeft men uitzicht tot aan de dijk, waarachter het UNESCO-werelderfgoed de Waddenzee zich bevindt. 
Het Noordzeestrand en de schitterende heidegebieden, duinen en bossen van Terschelling bevinden zich op fiets- en loopafstand. 

Indeling begane grond:

Entree met douche- en toiletruimte. Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer. Dankzij de erker aan de voorzijde is dit een prettige ruimte met mooie lichtinval. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en een houten vloer. 
Vanuit de woonkamer is de grootste slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer met wastafel en twee inbouwkasten heeft het prachtige uitzicht tot aan de dijk met de mooie zonsopkomst in de ochtend. 
De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de hal en dient op dit moment als werkkamer. Ook deze kamer heeft de zuidelijke ligging met het mooie uitzicht. 

Dankzij het feit dat de linkerhelft van de woning 'dwars' op het woonhuis staat, is ook de keuken weer gunstig gesitueerd qua ligging. De eenvoudige keuken heeft zowel straatzicht als vrij uitzicht over het polderlandschap. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken welke beschikt over aansluitingen voor wasmachine en droger en tevens toegang biedt tot de tuin. Ook bevindt zich in de bijkeuken de (vlizo) trap naar de eerste verdieping. 

Afmetingen
woonkamer: ca. 6,20 x 4,00 m. 
woonkeuken: ca.  2,55 x 3,50 m. 
bijkeuken: ca. 2,50 x 3,55 m. 
slaapkamer 1: ca. 3,00 x 3,50 m. 
slaapkamer 2: ca. 2,35 x 3,50 m. 

Zoals vermeld zijn er reeds verbouwplannen gemaakt voor het moderniseren van deze woning. Geïnteresseerden kunnen deze plannen inzien ter inspiratie voor een andere indeling en/of om te ontdekken dat deze woning in potentie zeker een moderne, comfortabele en ruime eengezinswoning is! 

Indeling 1e verdieping

Middels een vlizo-trap kan de  1e verdieping bereikt worden. 
Het zoldergedeelte boven de keuken & bijkeuken is in gebruik als opbergruimte. Deze bergzolder is maar liefst 11 meter lang met een nokhoogte van ca. 2,50m. Boven het voorhuis, waar de 1e verdieping hoger is, bevinden zich de twee slaapkamers, beide voorzien van een wastafel. 
Ook voor deze verdieping geldt dat met enkele aanpassingen de ruimte anders ingedeeld- en efficiënter benut kan worden. Hier liggen dus volop mogelijkheden voor de toekomstige bewoners. 

Afmetingen:
slaapkamer 1: ca. 2,50 x 3,30 m. 
slaapkamer 2: ca. 3,70 x 2,50/1,95 m. 
opbergzolder: ca. 11,10 x 1,73 m. 

Tuin

De woning beschikt over een tuin rondom de gehele woning en langs de oostzijde van de woning ligt de oprit en heeft men toegang tot de achtertuin. 
Dankzij de ruime voortuin ligt de woning gunstig t.o.v. de weg.
De diepe tuin (>. 20 m.) ligt redelijk beschut en is gericht op het zuiden en biedt een vrij uitzicht over het polderlandschap tot aan de dijk. 
Direct achter de woning is een klein terras aangelegd. De verschillende bomen in de tuin geven een mooie uitstraling aan deze overwegend groene tuin. 
De garage aan het einde van de oprit biedt de mogelijkheid voor het stallen van een auto. 

Bijzonderheden

De huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2019 (laatst gewijzigd oktober 2021) is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling of wij kunnen u verder informeren hierover.

- Aanvaarding medio juni 2022. 
- De aangegeven vraagprijs is indicatief. Na de bezichtigingsronde is er gelegenheid om een schriftelijke bieding uit te brengen. 
- De bezichtigingsronde zal op afspraak plaatsvinden in week 13 van 2022  (28 maart t/m 1 april). 
- De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. 

 

 

 

Details

 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Permanente bewoning
 • Inhoud: 464 m³
 • Perceel grootte: 1190 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 122 m²
 • Extern bijgebouw: 18 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 4
 • Bouwjaar: 1956
 • Energielabel: G
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by