>

Baaiduinen 15

8884HG - Baaiduinen

 

Over Baaiduinen 15

Te koop: Karakteristieke Terschellinger woonboerderij met een inpandig recreatie appartement gesitueerd op een ruim perceel van 1505m2 eigen grond.
Het object is gelegen aan de hoofdweg van Baaiduinen met een ruime besloten tuin aan de achterzijde.

De boerderij is oorspronkelijk gebouwd rond 1854 en heeft daarna diverse verbouwingen ondergaan tot woonboerderij. Het object verdient aandacht maar heeft mogelijkheden, recent is het recreatie appartement gemoderniseerd. Deze modernisering dient nog doorgezet te worden naar de woning.

De koper dient te voldoen aan de criteria van de huisvestingsverordening 2019 Gemeente Terschelling. Wij kunnen u hierover verder informeren.


Indeling
Begane grond woning:
U komt de woning binnen in een ruime entree/hal welke toegang geeft tot de keuken, een slaapkamer/berging, een douche ruimte en een separaat toilet.
De slaapkamer/berging heeft een 2e vaste trap naar de verdieping waar aan de achterzijde van de woning een slaapkamer en een bergzolder is gesitueerd.
De keuken is uitgerust met een stoer keukenblok en diverse losse keuken apparatuur.
De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een vaste trap naar de verdieping aan de voorzijde.

Begane grond appartement;
Het appartement is geheel gelijkvloers en bevindt zich op de begane grond. U komt het appartement binnen in een entree/hal welke toegang geeft tot de living,
de 2 slaapkamers, een provisiekast, een douche ruimte en een separaat toilet.
Het appartement is uitgevoerd met een ouderslaapkamer en daarnaast nog een kleine slaapkamer/berging.
De living is uitgevoerd met een open keuken welke is voorzien van een luxe inbouwkeuken met de volgende inbouw apparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combioven en een spoelunit.

Eerste verdieping
Verdieping woning:

Aan de voorzijde van de woning is de verdieping uitgevoerd met een vaste trap en een overloop ruimte.
De overloop geeft toegang tot een ruime ouderslaapkamer en een 2e kleine slaapkamer.
Aan de achterzijde van de woning is de verdieping te bereiken dmv. een 2e vaste trap. De verdieping aan de achterzijde van de woning is uitgevoerd met een kleine overloop, welke toegang geeft tot een kleine slaapkamer en een bergzolder waar ook de 2 Remeha CV combiketels zijn gesitueerd.

Tuin
Het object beschikt over een ruime besloten tuin aan de achterzijde met eigen parkeergelegenheid en diverse bijgebouwen.

Bijzonderheden
De woning en appartement zijn beiden voorzien van een CV installatie uitgerust met radiatoren en een Remeha combiketel die tevens de warm water voorziening verzorgt.
Het object is matig geïsoleerd en heeft achterstallig onderhoud daarnaast zijn er asbesthoudende materialen aanwezig in het pand (dakbeschot)

Op dit moment wordt het object bewoond door 2 huurders met onderliggende huurcontracten voor onbepaalde tijd. De huurders zijn op zoek naar alternatieve woonruimte maar hier kan nog geen datum aan gekoppeld worden. De huuropbrengsten zijn redelijk te noemen en kunnen op verzoek verstrekt worden.

 

Details

 • Soort woning: Woonboerderij
 • Type woning: Vrijstaand
 • Soort woning: Bewoning permanent en recreatief
 • Inhoud: 500 m³
 • Perceel grootte: 1505 m²
 • Perceel soort: Eigen grond
 • Woon oppervlakte: 99 m²
 • Oppvl. overige inpandige ruimte: 53 m²
 • Extern bijgebouw: 20 m²
 • Aantal slaapkamer(s): 6
 • Bouwjaar: 1854
 • Energielabel: G
Verkocht

 

Locatie

Privacyverklaring | Copyright by Jan Doeksen Makelaars | Created by